Доставка и плащане

Моля, прочетете внимателно условията за доставка – куриерска/и фирма/и, с които работим, срок на изпращане и доставяне.

Доставка

Доставката се извършва чрез куриерски фирми “Еконт” и “Спиди”. Поръчките на налични бижута се изпълняват до 24 часа за гр. Пловдив и до 3 работни дни – за страната. Всяка направена поръчка през сайта се потвърждава чрез телефонно обаждане от наша страна.
В случай, че поръчката Ви включва изработка или преоразмеряване на бижу, то доставката се уговаря индивидуално спрямо времето, необходимо за изпълнението на конкретното бижу.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ.:
Търговска част 089 737 9872.
Производство 089 891 6678.

Условия за връщане на стока

Закупена стока може да бъде върната в срок до 14 работни дни, считано от деня на получаването, ако не е ползвана, разпечатвана, надраскана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителите. Разходите по връщането на артикулите са за сметка на купувача.

Замяна на стока

Поръчани бижута могат да бъдат заменени в случай, че не са разопаковани, носени, ползвани. Например – ако не сте преценили точния размер на пръстена си, можем да го заменим с правилния. Разноските за куриер по всяка замяна са за сметка на купувача, освен в случаите на грешка от страна на търговеца.

Плащане

Заплащането на поръчката Ви от oroingross.com става при доставка. Заплаща се на куриера в брой. При специални случаи, например когато искате да направите специална изненада с бижу на любим човек, можете да се свържете с нас, за да уговорим алтернативно банково или друго плащане и доставка.

Scroll to Top