Дизайнерски бижута и изработка по поръчка

За производителя на сребърна бижутерия

Добре дошли на страницата за “Ороингрос” ЕООД. Ние сме утвърден производител и търговец на бижута и други изделия от сребро. 

В нашите колекции присъстват както бижута от сребро 925 и естествени и изкуствени камъни, така и ексклузивни бижута от злато.

Бижутерските продукти OROINGROSS са добре познати на потребителите в Пловдив и региона. Опитният ни екип работи със сребърни бижута повече от 10 години, така че можете да бъдете сигурни, че само артикули с най-добро качество и дизайн могат да бъдат намерени в нашия каталог. През годините нашата цел никога не се е променяла – ние сме посветени да ви предоставим висококачествена и красива сребърна бижутерия, както и  най-доброто в грижата за клиентите – последваща поддръжка и поправка на бижута.

Искаме нашите клиенти да са доволни от избора си да носят нашите сребърни бижута. Ето защо ние не спираме внимателно  и лично да селектираме само бижута, с които ще се чувствате не само красиви, но и комфортно.

Станете ни социален фен

Предламе Ви доставка до офис на куриер, както  и до Вашия дом, офис или дестинация за подарък. Всеки подаръчен артикул ще бъде красиво опакован в стилна кутия, така че получаването му е повече от вълнуващо. За целта просто ни се обадете или в поръчката онлайн ни дайте детайли по доставката.

Каталог бижута

Сертификати

Бижутата, които предлагаме, са проверени в лаборатория и имат държавен печат, а тези, които са наши изделия, имат и запазен знак. С всяко закупено от нас изделие от благороден метал ще получите сертификат за автентичност, с който гарантираме качеството на пробата сребро и злато.

Scroll to Top